Bij AbsolutelyDrag is alles bespreekbaar. Om het voor u makkelijk te maken, zijn er enkele pakketten samengesteld. Eventueel kan AbsoluetlyDragj extra dames voor u meenemen om uw evenement nog sprankelende te maken. Een kennismaking vooraf is voor hen geen probleem. De prijs is in overleg en afhankelijk van diverse factoren, waaronder de gevraagde activiteit(en), de tijdsduur en locatie: u krijgt dus altijd een offerte op maat. Wilt u een van onderstaande pakketten boeken of heeft u een vraag aan de dames van AbsolutelyDrag, neem dan contact met hen op.

Houd tevens hun instagramprofielen (amy_astoria en victoria_vyper) in de gaten voor openbare evenementen waar u de dames kunt ontmoeten.

Prictures by ShotsByRik.

Pakket lipliner

Een avond entertainment tijdens uw feest of evenement.

AbsolutelyDrag verzorgt voor u een avond entertainment met eventueel de presentatie. Wij zullen uw event, indien gewenst, tevens promoten op onze social media. Uiteraard mengen wij ons tussendoor onder uw gasten en kunnen we voor interactief entertainment zorgen.

Indien u graag het evenement wilt uitbreiden met meer dragartiesten, is dit uiteraard mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op..

Pakket Mascara

Het verzorgen van een workshop.

AbsolutelyDrag kan tijdens uw congres of evenement een educatieve bijdrage leveren. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van interactieve workshops over bijvoorbeeld (gender)identiteit en zelfexpressie. Uw groep van 10 tot 40 personen is bij ons in goede handen en zal gedurende deze 2 tot 3 uur durende workshop geprikkeld worden. Amy en Victoria weten een veilige sfeer te creëren waarin deelnemers zich vrij voelen zich kwetsbaar op te stellen.

Pakket Blush

Hosten van uw evenement

AbsolutelyDrag verzorgt de presentatie van uw event (max. 3 uur) en is, indien gewenst, het gezicht van uw event. Geen podium is te groot. AbsolutelyDrag kan uw evenement extra kleur geven en, indien gewenst, openen met een optreden dat uw gasten zal aanspreken.

Pakket Oogschaduw

Gastvrouwen

AbsolutelyDrag ontvangt uw gasten en geeft ze een warm welkom (max. 2 uur). Een verrassende start van uw evenement. Uiteraard kunnen uw gasten met ons op de foto. Wilt u meer dragartiesten inzetten? Dat kan AbsolutelyDrag uiteraard voor u regelen.