Hosting

AbsolutelyDrag staat klaar om evenementen van groot tot klein te hosten. Van roze evenement tot bedrijfsfeest, van vrijgezellenfeest tot bruiloft en van award-ceremonie tot feestelijke opening. Amy en Victoria zijn als geen ander op elkaar ingespeeld, waardoor zij een prachtig visitekaartje zijn voor uw evenement. Engels- of Nederlandstalig publiek? Dat maakt voor AbsolutelyDrag niets uit.

Diensten - Optredens en Lipsyncs

Optredens / Lipsyncs

AbsolutelyDrag spat van het podium af. Van kleine en gevoelige ballads tot vlammende up-tempo hits, elk optreden komt binnen. Amy en Victoria hebben ruim ervaring in het neerzetten van een optreden en hun lipsyncs zijn spot-on. Wilt u eens een optreden van AbsolutelyDrag zien? Boek hen dan nu voor uw evenement of kijk op hun socials om te zien waar je hen binnenkort kunt ontmoeten.

Gastvrouwen

AbsolutelyDrag als ontvangstcomité bij uw evenement zorgt voor een knallende opening en warm welkom. De dames heten uw gasten welkom en laten de ontvangst soepel verlopen. Even op de foto met AbsolutelyDrag: een blijvende herinnering aan uw evenement.

Organisatie

Wilt u iets unieks aan uw congres of evenement toevoegen? Ook dit is mogelijk bij AbsolutelyDrag. Amy en Victoria kunnen speciaal voor u een workshop verzorgen, bijvoorbeeld over identiteit of zelfexpressie. Jaarlijks organiseren zij de verkiezing So You Think You Can Drag - Midden Nederland en mede-organiseren zij de Benelux finale, Amy en Victoria weten wat er komt kijken bij het organiseren van uw evenement en nemen u graag wat werk uit handen..

Feesten

Voor echte dragfans kan AbsolutelyDrag invulling geven aan uw feest. Wij brengen sfeer bij elke bruiloft of bedrijfsfeest en gaan over de top tijdens uw vrijgezellenfeest. Onze bijdrage aan uw feest is uiteraard volledig in overleg. We ontvangen bijvoorbeeld uw gasten op locatie, assisteren bij een drag queen makeover, geven optredens en laten uw gasten deelnemen aan een mini lipsync battle. Met AbsolutelyDrag organiseert u een feest dat niet snel vergeten wordt.

Marketing

AbsolutelyDrag als visitekaartje voor uw product of dienst? Zij weten gegarandeerd de aandacht te trekken en hiermee ook voor uw product of dienst! Flyeren, product selling of het gezicht van uw reclameuitingen? AbsolutelyDrag heeft ervaring met het op een stijlvolle wijze onder de aandacht brengen van uw product bij het publiek.