AbsolutelyDrag is een entertainmentconcept: sassy yet classy en een ideale invulling voor uw vermaak bij kleine en grote evenementen.
And that’s the T. Ook voor evenementen met een serieuze maatschappelijke ondertoon is AbsolutelyDrag de perfecte partner. 

AbsolutelyDrag is in 2017 gelanceerd door Amy Astoria en Victoria Vyper, twee drag queens uit Utrecht. In het dagelijks leven zijn zij een koppel, als drag queens zijn zij zussen die voor elkaar door het vuur gaan. AbsolutelyDrag staat bekend als elegant en benaderbaar. De dames streven naar perfectie, maar staan altijd open voor iedereen die iets positief heeft bij te dragen. AbsolutelyDrag maakt van uw evenement, klein of groot, een mooie herinnering. Daarnaast zetten zij zich in voor acceptatie van de LHBTQ+-gemeenschap en hopen zij door zichtbaar en benaderbaar te zijn, bij te dragen aan een maatschappij waarin mensen elkaar respecteren.

AbsolutelyDrag heeft op diverse plekken eigen evenementen opgezet, waaronder hun eigen theatershow 'It's all Queens' en hum eigen verkiezing 'So You Think You Can Drag - Midden Nederland'. Daarnaast verzorgen zij in Utrecht en Amersfoort met regelmaat drag nights die voor iedereen toegankelijk zijn en zijn zij graag geziene entertainers op bruiloften en bedrijfsfeesten. 

Ook kunt u dit duo vinden op diverse pride-evenementen waar ze bijdragen aan het maatschappelijk debat en dragen ze bij aan de organisatie van Drag Queens United-evenementen, zoals de Pride-boot tijdens de Amsterdam Canal Parade.

Wil je weten waar je AbsolutelyDrag binnenkort kunt spotten, kijk dan op hun social media.

Victoria Vyper

Victoria Vyper staat bekend om haar creatieve optredens. Zij ontwerpt en maakt veel van haar kleding zelf en maakt af en toe ook outfits voor anderen: #DressByVictoria. Haar outfits zijn uniek en je weet nooit of er nog een tweede outfit tevoorschijn komt. Van catsuit tot galajurk: Victoria creëert voor ieder event een passende look. Naast haar diversiteit in kleding, wordt zij ook gewaardeerd om haar originele optredens. Ballads en musical liggen het dichtst bij haar hart en ze heeft een aantal echte klassiekers in haar repertoire.Victoria spreekt makkelijk voor een groot publiek en heeft ervaring met het leiden van discussies en gesprekken.Daarmee kan ze een goede bijdrage leveren als host of moderator van uw evenement. In het dagelijks leven heeft Victoria een PhD in de chemie en werkt als manager in een wetenschappelijk laboratorium.

Amy Astoria

Amy Astoria staat bekend om haar kleurrijke kapsels en strakke make-up. Op het podium is ze een ware diva, maar off-stage kun je haar gerust vragen of je met haar op de foto mag. Ze ontwerpt en maakt veel van haar outfits zelf, waardoor unieke looks ontstaan: #AstoriaCouture. Haar stijl varieert van klassiek gala tot modern. Amy staat bekend om haar spot-on lipsyncs: elk woord en elke ademhaling kent ze uit haar hoofd. Ze doet graag klassieke ballads, maar gaat ook helemaal los op moderne up-temponummers. Daarnaast beleeft Amy ook veel plezier aan het poseren voor de camera. Pose, pose, pose... In het dagelijks leven heeft Amy een RA-titel en werkt zij als financieel specialist bij een groot warenhuis.