AbsolutelyDrag is een entertainmentconcept: sassy yet classy en een ideale invulling voor uw vermaak bij kleine en grote evenementen.
And that’s the T. Ook voor evenementen met een serieuze maatschappelijke ondertoon is AbsolutelyDrag de perfecte partner. 

AbsolutelyDrag is in 2017 gelanceerd door Amy Astoria en Victoria Vyper, twee drag queens uit Utrecht. In het dagelijks leven zijn zij een koppel, als drag queens zijn zij zussen die voor elkaar door het vuur gaan. AbsolutelyDrag staat bekend als elegant en benaderbaar. De dames streven naar perfectie, maar staan altijd open voor iedereen die iets positief heeft bij te dragen. AbsolutelyDrag maakt van uw evenement, klein of groot, een mooie herinnering. Daarnaast zetten zij zich in voor acceptatie van de LHBTQ+-gemeenschap en hopen zij door zichtbaar en benaderbaar te zijn, bij te dragen aan een maatschappij waarin mensen elkaar respecteren.

AbsolutelyDrag heeft op diverse plekken eigen evenementen opgezet, waaronder Gelderland’s Next Drag Queen. Hierbij gaan zij op zoek naar het nieuwe dragtalent in Gelderland. Daarnaast dragen ze bij aan de organisatie van Drag Queens United-evenementen, zoals de Pride-boot tijdens de Amsterdam Canal Parade en ‘The Weekend’. Uiteraard zijn ze daarnaast regelmatig te zien op grote en kleine evenementen. Wil je weten waar je AbsolutelyDrag binnenkort kunt spotten, neem dan contact op via het contactformulier of social media.

Victoria Vyper

Victoria Vyper staat bekend om haar kleding-changes en spot-on optredens. Zij ontwerpt en maakt veel van haar kleding zelf en maakt af en toe ook outfits voor anderen: #DressByVictoria. Haar outfits zijn uniek en je weet nooit of er nog een tweede outfit tevoorschijn komt. Van catsuit tot galajurk, Victoria creëert voor ieder event een passende look. Naast haar diversiteit in kleding, wordt zij ook gewaardeerd om haar brede scala aan optredens. Van ballad tot uptempo of musical, zij kan het allemaal. Victoria won in 2018 de Eurovision Drag Contest en in datzelfde jaar werd ze de eerste Miss Travestie Groene Hart. Ook heeft ze meegedaan met de Nederlandse Drag Queen-verkiezing en gooide daarmee in 2018 hoge ogen met een grote podiumproductie. Victoria is jaarlijks voorzitter van de jury bij Gelderland’s Next Drag Queen en heeft daarnaast ook in andere jury’s plaatsgenomen om deelnemers tips te kunnen geven voor het doorontwikkelen van hun drag. In het dagelijks leven heeft Victoria een PhD in de chemie en werkt als manager in een wetenschappelijk laboratorium.

Amy Astoria

Amy Astoria staat bekend om haar kleurrijke kapsels, strakke make-up en spot-on lipsyncs. Op het podium is ze een ware diva, maar off-stage kun je haar gerust vragen of je met haar op de foto mag. Ze ontwerpt en maakt haar outfits zelf, waardoor unieke looks ontstaan: #AstoriaCouture. Amy staat bekend om haar spot-on lipsyncs en ze beleeft naast het optreden ook veel plezier aan het poseren voor de camera. In 2016 stond ze, na 1 jaar op te hebben getreden als drag queen, al als finalist op het podium van de Nederlandse Drag Queen-verkiezing. Daarnaast presenteert ze jaarlijks Gelderland’s Next Drag Queen en neemt ze ook plaats in jury’s bij andere lokale competities met als doel om de kandidaten, ondanks dat er maar één de winnaar kan zijn, toch allemaal met een goed gevoel en een ontwikkelpunt naar huis te laten gaan. In het dagelijks leven heeft Amy een RA-titel en werkt zij als financieel specialist bij een groot warenhuis.